Gaat u niet op vakantie en wilt u deze zomerperiode optimaal benutten om achterstanden van uw kind weg te werken? Of wilt u juist dat uw kind voorloopt op de lesstof op school? Dankzij de zomercursus bij Finaal Educatie in samenwerking met Excellent Academy is dit mogelijk!

Finaal Educatie organiseert in samenwerking met Excellent Academy een zomercursus, waarbij uw kind tijdens de vakantie een leuke, maar vooral leerzame periode tegemoet gaat. De cursus is er zowel voor het basisonderwijs, als het voortgezet onderwijs.

Samenwerking met Oxford Academy

Met trots kunnen wij zeggen dat er voor deze zomercursus een samenwerking is aangegaan met Oxford Academy. Zij staan bekend als een bijlesinstituut van hoogwaardige kwaliteit die bijles biedt in de regio Zuid-Holland. De gehele zomercursus zullen Finaal Educatie en Oxford Academy samenwerken. Meer informatie over de zomercursus vindt u ook op de site van Oxford Academy.

De lessen worden gegeven door enthousiaste en gedreven bijlesdocenten. Zij bieden heldere uitleg op niveau, ondersteunen en motiveren de leerlingen. Zo zal, behalve de kennis, ook het enthousiasme en het zelfvertrouwen van uw kind toenemen. Precies wat uw kind nodig heeft!

Zomercursus

Aanbod zomercursus:

  • Groepen van maximaal 6 leerlingen
  • Drie dagen per week les, 4 uur per dag
  • Inschrijven mogelijk voor pakketten van 36 uur, 48 uur of 60 uur
  • Datum: 18 juli t/m 21 augustus

Kosten?

De kosten van de zomercursus bedragen €12,50/uur. Deelname aan de zomercursus is heel flexibel: de instroom is op verschillende data mogelijk. Voor meer informatie kunt u terecht bij de directie.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier op onze website of telefonisch via 070-204 20 22. Wij helpen u graag verder!